L’estiu més actiu

L’estiu ja és aquí, i amb ell arriben les tan esperades activitats organitzades per les entitats membres de la XEASC. Aquest any, la programació estiuenca està més plena que mai d’opcions per a totes les edats i col·lectius, amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana, la inclusió i l’enriquiment emocional de les nostres comunitats.

Feu-li un cop d’ull:

Atzavara-Arrels:

Aquesta és la sèptima edició del casal d’estiu Ubuntu. La paraula “Ubuntu” està extreta
d’una dita zulu i xhola ens ve a dir que “una persona és una persona a causa dels
altres”. Aquest concepte anomenat “Ubuntu” és l’art de veure junts i juntes en plenitud,
en pau i harmonia on la col·laboració és l’eina per desenvolupar una societat més
solidària, igualitària i justa.

www.atzavara-arrels.org / https://www.facebook.com/atza.vara.3 / https://www.instagram.com/atzavaraarrels/

JIS (Joves per la Igualtat i la Solidaritat):

Escolta Jove: un servei d’acompanyament emocional individualitzat, gratuït i confidencial. Atenem a persones d’entre 16 i 30 anys. Les sessions es fan al Punt de Salut Jove (Ca n’Arús), i a la seu de l’entitat JIS. Poden demanar cita escrivint-nos al correu escoltajove@joves.org o al  telèfon/whatsapp +34 624 37 95 28. El servei tancarà les dues últimes setmanes d’agost, del 19 al 31.

La Rotllana:

L’Estiu Cultural a la Plaça, que realitzem del 25 de juny al 27 de Juliol, es tracta d’un servei comunitari que duem a terme mitjançant un projecte d’APS totes les tardes del 25 de juny al 27 de Juliol. El projecte consisteix en oferir activitats obertes a la població de la ciutat de Badalona, totes les tardes, de 18h a 21h. Oferirem tota mena de propostes: activitats infantils, ludoteca, activitats esportives, concerts, espectacles de diferents tipus, cinema, i un llarg etc.

https://rotllana.cat

Associació Trèvol:

Casal d’estiu de Coma-ruga (El Vendrell): A Trèvol ens dediquem durant tot l’any a l’educació i l’acció social: fem activitats amb diferents col·lectius i a l’estiu portem el casal de Coma-ruga des de fa anys. La intenció de totes les persones que en formem part és fer un casal inclusiu, per a tothom, en què tots els infants i joves que hi participen trobin el seu espai.

 L’espai de casal està pensat per a infants nascuts des del 2012 fins al 2020. Faran activitats variades i plenes d’aprenentatges en valors. Experimentem, coneixem, vivim i compartim amb els companys estones molt profitoses. I tot això a través de jocs, sortides, tallers, piscina, contes i històries… en definitiva, moments molt divertits!

casalsestiutrevol@gmail.com / 665 035 989 /www.associaciotrevol.org

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *